Đumi na Zvezdu, nema lakog zalogaja!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.04.2021.
13:16
Izvor: Sportske.net

Napredak igra sa Zvezdom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Napretka Milan Đuričić rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali i istakao da njegov tim sigurno neće biti "lak zalogaj".

"Imamo ambicije da pokušamo da pobedimo, ako možemo. U fudbalu je sve moguće... Očekujem dobru utakmicu, jasno je da je Crvena zvezda favorit, ali sigurno nećemo biti 'lak zalogaj'. Daćemo sve od sebe, a na kraju utakmice ćemo videti koliko je to", rekao je Đuričić, prenosi klub.

Fudbaleri Napretka dočekuju sutra ekipu Crvene zvezde u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Zvezda je lider šampionata sa 80 bodova, dok je Napredak na 16. poziciji sa 29.

Trener Napretka je naveo da Zvezdi, koju posle Kruševca čeka "večiti" derbi s Partizanom, "nije problem kada joj ne igraju trojica ili četvorica igrača".

"Imaju pobedničku inerciju, puni su samopouzdanja, čak ni od Milana nisu izgubili... Da li će igrati Falćineli, Falko, Katai, Ivanić, svejedno je, to su sve izuzetno kvalitetni igrači, baš kao i Pavkov, koga izuzetno cenim, čak mislim da ne igra koliko bi trebalo. Oni su tim koji može svakog da ugrozi, što stalno i dokazuju, ali imamo i mi naše adute", rekao je Đuričić.

On je rekao da ima dilemu koji sastav poslati na teren, što zbog snage narednog rivala, što zbog činjenice da Napredak već u sredu čeka važna utakmica s Radničkim u Nišu, a potom i duel protiv Mačve kod kuće.

"Ne možemo da računamo na Tomića, koji se povredio ponovo, ostali su zdravi, ali s obzirom  da imamo tri utakmice u kratkom intervalu menjaćemo sigurno po dvojicu, jer nisu svi prošli kompletne pripreme i ne želimo da udjemo u novu seriju povreda, da nam se ponovo ne desi Rad", rekao je trener Napretka.

Utakmica Napredak - Crvena zvezda na programu je sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke