Đumi ostaje u Napretku, Kruševljani traže novog trenera

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.12.2021.
11:04
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Imaće funkciju savetnika zbog nemogućnosti da se bavi trenerskim poslom.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Napredak je finiš polusezone morao da završi bez trenera Milana Đuričića koji je zbog zdravstvenih problema nije mogao da vodi ekipu.

Kruševljani su odlučili da Đumi ostane savetnik u klubu, a sada su u potrazi za šefom struke.

"Nažalost, Milan Đuričić trenutno nije u mogućnosti da se bavi trenerskim poslom i uz veliku zahvalnost za sve što je učinio u prethodnom periodu, prinuđeni smo da angažujemo novog šefa struke. Ostaće kao savetnik, jer Napredak je ozbiljan klub i nikome ne okreće leđa. Posebno kad je u problemu", kazao je predsednik kluba Miloš Nenezić, prenosi Sportski žurnal.

U prvom planu je angažovanje Miloša Veselinovića, po preporuci Đuričića.

"Činjenica da se pojedini stručnjaci pominju u medijima svedoči da bi rado na Napretkovu klupu, a ima ih mnogo više zainteresovanih. To, svakako, prija i potvrđuje da je Napredak veliki klub, stabilan superligaš po svim parametrima i zdrava sredina za rad. Po preporuci Milana Đuričića kontaktirali smo Miloša Veselinovića, ali on je deo tima Vladimira Ivića i u potrazi za inostranim angažmanom. Ta opcija je, ipak, i dalje otvorena. Odluku ćemo doneti do početka priprema, najkasnije do polaska u Antaliju kad ćemo zatvoriti i prelazni rok", kazao je Nenezić.

Napredak je posle 21 odigranog kola peti na tabeli Super lige Srbije sa 30 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke