Đurđević grmeo: "Imamo reflektore, a igramo u nehumanim uslovima"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 16.08.2021.
19:20
Izvor: Sportske.net

Pobeda ostala u drugom planu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Kolubare Dejan Đurđević, uprkos pobedi protiv Proletera u Novom Sadu, imao je zamerke na izbor termina utakmice, pošto su na stadionu "Karađorđe" vladale visoke temperature.

Gosti iz Lazarevca uspeli su da slave golom Dejana Đenića u 35. minutu, ali su igrači oba kluba morali često na pauzu zbog paklenih temperatura.

To je i u izjavi Đurđevića zauzelo više prostora nego komentar utakmice.

"Dobra energija u nehumanim fudbalskim uslovima. Ovo je kod nas retko viđa. Nije moje da to pričam, ali svi stadioni imaju reflektore. Znam da su i televizije važne, ali ovo je jako teško za igrače. Kao što sam rekao na početku, uslovi su isti za obe ekipe, ono što smo očekivali i iz skromnosti želeli, desilo se. Mala dekoncentracija i pritisak Proletera mogao je da rezultira golom i bilo bi realno, mada smo imali i dve prilike. Jako važna tri boda pred meč protiv Partizana", rekao je Đurđević za Arenu sport.

Sa druge strane, trener domaćeg tima Dušan Bajić prilično emotivno je podneo poraz na debiju na klupi Proletera, ali je uveren da ima još da se igra te da će doći bolji dani za tim sa Slane Bare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke