Đurić: " Jadan, tužan i ružan Partizan može do titule, Zvezda nije čudo nebesko!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 13.03.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Verujem bivši predsednik crno-belih u svoj tim.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostali su lideri Super lige Srbije i posle 172. "večitog derbija".

Crno-beli su remijem protiv Crvene zvezde na "Marakani" sačuvali bod prednosti pred šest poslednjih kola u "regularnom" toku prvenstva, a ako uspeju da ga sačuvaju imaće i prednost domaćeg terena u "večitom derbiju" koji će se odigrati u plej-ofu.

Bivši predsednik Partizana koji je sa klubom iz Humske osvojio šest uzastopnih titula šampiona Dragan Đurić u razgovoru za "Maks bet sport" analizirao je nedavno odigrani "večiti derbi".

"Nije bio loš derbi, bilo je zanimljivo jer su odbrane loše. Jasno je da Partizan nema tim i da Duljaj ne može sve sam. Ne pamtim da je Zvezda stvorila ovoliko šansi na jednom derbiju, dobro smo prošli, ali na kraju smo mogli i da pobedimo. Ni Zvezda ništa ne zna, da se ne lažemo. Partizan je jadan, tužan i ružan, ali ima bolje strance. Saldanja je igračina za onog Šerifa. Onakav gol bi svako dao, stoje tri igrača pored njega, niko ne skače. Zvezdini stranci su skuplji i plaćeni, Partizanovi nisu", rekao je Đurić.

Ima Đurić jednu zamerku na račun vođenja derbija Igora Duljaja, to je ostanak u igri desnog beka Aranđela Stojkovića, koga je prema njegovom mišljenju trebalo da izvede već posle 45 minuta, dok je pohvale zaslužio čuvar mreže Aleksandar Jovanović

"Morao je da vadi onog Aranđela na poluvremenu, ali nema ni Duljaj mnogo iskustva. Golman je dobar, ne znam da li plod sreće ili znanja, ali svaka mu čast", čestitao je Đurić.

Uveren je bivši predsednik Partizana da "crno-beli" mogu prekinuti Zvezdinu šestogodišnju dominaciju srpskim fudbalom.

"Može, što da ne može. Male su šanse za to, ali sve je moguće. Nije Zvezda čudo nebesko", završio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke