Đurić: "Partizan će propasti!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 24.07.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Bivši predsednik crno-belih duboko razočaran stanjem u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana obrukali su se sinoć i izgubili od Dinama iz Kijefa u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigranom u Poljskoj sa ubedljivih 6:2.

Celokupno stanje u klubu nije dobro, a o tome je za "Sportal" govorio bivši predsednik crno-belih Dragan Đurić sa kojim je Partizan nekada osvojio šest šampionskih titula zaredom.

"Partizan je jedna tragedija, nažalost. Sve je tužno i ružno u Humskoj. I to ko ga vodi i to ko igra. Nikad u istoriji nije imao ovakav tim. Ovo je katastrofa! Treba sve menjati iz korena. Nikad gora situacija nije bila", ogorčen je Đurić.

Prema Đurićevom mišljenju Partizan trenutno nema ništa, od igrača do rukovodstva.

"Selekcija igrača je užasna. Mi nemamo tim. A nemamo ni rukovodstvo. Od Partizana je ostala samo ljuštura. Nekad je to bio dobar klub, sad je prošlost", jasan je on.

Prema njegovom mišljenju Dinamo iz Kijeva koji je delovao superiorno u odnosu na srpskog vicešampiona uopšte nije toliko jak.

"Ma, ovaj Dinamo je krš od tima. Tamo igraju samo deca, klinci koji beže od rata. A da su hteli mogli su da daju i deset golova. Zamisli da smo za rivala dobili neke Špance, Engleze... Pa i taj Rendžers, što bi nas čekao u narednom kolu, razbio bi nas. Bila bi katastrofa", svestan je toga Đurić.

On smatra da je čitava Srbija obrukana sinoć.

"Ovo je bruka i za državu Srbiju. Partizan je veliki klub, jedan od dva najvećih u našoj zemlji. Zato država mora da se umeša i reši ovo stanje. Sve treba da se očisti u Humskoj i dovesti potpuno nove ljude. Nema tu neke preterane filosofije", nema dilemu Đurić, koji smatra da ovakav Partizan nema budućnost.

"Ma kako neće, propašće skroz ako ovako nastavi. Partizan je jako, jako loše. Tuga", zaključio je bivši predsednik kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 25.07.2024
02:48

Znači partizan može da bude uspešan samo ako ga država gura!!! Mada ga i sad pomaže i to poprilično!

avatar
VLAST STVARA KRIZU U KLUBU
Wednesday, 24.07.2024
22:32

Zalosno je sto DRZAVA nece da resi krizu u Partizanu. OVO STANJE ODGOVARA MEZIMICI REZIMA.

avatar
Enkulje
Wednesday, 24.07.2024
16:05

On je propo otkad je vučić doso na vlast partizan je propo , jel ova narod glup ili se pravi...