Đuričić našao zamerke: "Bolje da mi nije zvonio telefon"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.09.2021.
23:55
Izvor: Sportske.net

On je bio taj koji je saopštio loše vesti.

FSS
FSS

Povezane vesti

Najbolji igrač reprezentacije Srbije u pobedi nad Katarom Filip Đuričić izjavio je da je ovo bila dobra provera, ali i da je rezultat od 4:0 mogao biti ubedljiviji.

Kod prva tri pogotka, Filip je imao krucijalnu ulogu na sredini terena i definitivno je poneo epitet najboljeg igrača susreta iako mu se direktno, asistencija nigde ne piše.

"Dobra provera, dobro smo mogli da se upoznamo. Istrčali smo se i uživali, rezultat je mogao biti i ubedljiviji. Bilo je tu malo grešaka, više nego što bi trebalo. Pobedili smo ekipu koja je namučila Irsku, Azerbejdžan i Luksemburg, tako da sve je pozitivno", započeo je Đuričić.

Prodor, centaršut, da bi katarski fudbaler sproveo njegovu loptu u mrežu za vođstvo. Tako se odvijala situacija iz drugog minuta što je  Srbiji olakšalo posao u nastavku.

"Dobro smo počeli, hteli smo da izađemo agresivno da ih poremetimo malo. Odlično smo držali utakmicu u svojim rukama. Pred kraj je došlo do opuštanja, gde su oni došli do došli do nekih šansi, ali sve u svemu 4:0. Dosta smo šansi promašili i to je jedina stvar koju bih apostrofirao da je mogla bolje", kritički je nastrojen Đuričić.

On je saopštio vesti saigračima da je Portugalija ipak pobedila Republiku Irsku golom Kristijana Ronalda u šestom minutu nadoknade.

"Bolje da mi nije zazvonio telefon, šta je tu je. Sve je u našim rukama. Ima vremena do susreta sa Portugalijom, igramo prvo sa Luksemburgom i Irskom, to je najbitnije. Dešavaće se još kikseva u našoj grupi i nadamo se da će oni biti prvi koji će kiksnuti", veruje Đuričić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke