Đurovski pohvalio Baharovu odluku

Autor: Filip Rodic
četvrtak 30.11.2023.
11:31
Izvor: Sportske.net

Kritikovao je Endiaja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Legenda Crvene zvezde Boško Đurovski prokomentarisao je na gostovanju u emisiji "Jutro" na Prvoj istakao da su crveno-beli izgubili od Jang bojsa 2:0 u meču petog kola Lige šampiona zahvaljujući propuštenom velikom broju šansi.

"Ako pričamo o Zvezdi u noći kada smo izgubili, treba biti realan, Ja ne bih to nazvao razočaranjem, ali da nismo ispunili očekivanja to jeste. Ali treba da budemo zadovoljni jer smo naišli na ekipu gde smo bili egal, a ja mislim da smo stvorili šansi više nego kao celu utakmicu u našem prvenstvu. Ako analiziarmo stvarno smo propustili velike šanse. Ono što me raduje, to što je trener Bahar promenio sistem, da je shvatio je da treba da promeni, igrali smo pozadi sa čeiti igrača, nadam se da ćemo ovako da nastavimo", rekao je Đurovski za utakmicu posle koje je prvak Srbije ostao bez "evropskog proleća".

Bivši igrač i trener Zvezde ima strpljenja za kolegu Baraka Bahara, uprkos brojnim kritikama i rezultatima.

"Kao što sam rekao, Zvezdaši nisu zadovoljni, u prvenstvu smo gubili neke bodove gde nismo očekivali. Opet klažem treba da budemo strpljivi, Rodić, Bukari Ivanić su igrači koji su igrali Ligu šampiona, došao je novi trener, treba da budemo strpjivi, tu je mladi MIjatović od koga se mnogo očekuje", kaže Đurovski.

Osvrnuo se i na pojačanja.

"Od pojačanja smo se razočarali. Šerif Endijae se ispromašivao, a dosta je plaćen, svaka pronena sredine dovodi novi početak, neko se adaptirao neko i ne. Mi sa njim imamo taj problem, neverujem da ćemu trener davati više šansi. Na Bukarija nismo ljuti, njegova vrednost raste. Ali to je fudbal, mnogo faktora utiče na igrača".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke