Dvojica iskusnih u pregovorima i tu nije kraj, stvara se najsnažnija Zvezda u ovom milenijumu?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.04.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li gledati najjaču Zvezdu do sada u novoj eri kluba?

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda ide uzlaznom putanjom i tu više nema dileme. 

Iako je Dejan Stanković veliko fudbalsko ime, mnogi su bili skeptični kada je došao nakon Vladana Milojevića koji je iza sebe ostavio jednu sezonu sa prolećem u Evropi i dve Lige šampiona, smatrali su da će Deki teško dostići visine koje je dostigao Miloje. 

Ipak, nije baš tako. 

Stanković je u svojoj prvoj čitavoj sezoni na klupi Crvene zvezde stigao do proleća u Evropi, a ako bude prepisivao od Miloja, mogao bi i u Ligu šampiona sledeće sezone ukoliko se kockice poklope. 

O pojačanjima se već sad govori, "Kurir" je sinoć pisao o nastojanju dvojice prekaljenih fudbalera, Aleksandra Prijovića i Aleksandra Dragovića, da se priključe klubu, potrebno je da se utanače detalji, ali nesumnjiva je volja obojice da stignu na stadion "Rajko Mitić". 

Uglavnom, sa njima dvojicom Crvena zvezda bi bila veoma jaka, imajte u vidu i da su retki igrači kojima ističu ugovori na leto i da je jedan od prioriteta uprave i ostanak Nemanje Milunovića sa kojim se takođe pregovara i koji je pronašao sjajnu formu. 

Sa Prijovićem i Dragovićem u ekipi, Zvezda bi itekako bila konkurentna za plasman u Ligu šampiona, a kada bi Dejan Stanković uštimovao tim, mogao bi da bude i najjači u novijem veku Crvene zvezde. 

Ono što treba napomenuti jeste i da je uprava crveno-belih daleko iskusnija nego pre par godina kada su pravljene greške dovođenjem Van La Pare, Kanjasa, Žandera i drugih igrača koji su dovedeni da pomognu u Ligi šampiona, pa ovoga puta očekujemo i kvalitetnija pojačanja. 

Da li su prva baš Dragović i Prijović?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke