Dvojica stranaca završili svoje epizode u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.11.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, rasplet deluje prilično jasno.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Bliži se kraj prvog dela sezone, pa tema zimskog prelaznog roka počinje polako da izbija u prvi plan.

Kada je Crvena zvezda u pitanju, preneli smo već da postoji sve veće interesovanje za jednog od njenih najboljih igrača Mirka Ivanića, ali je jasno da ga se crveno-beli neće lako odreći, osim u slučaju da ponuda bude iznad svih očekivanja.

A kada su u pitanju Zvezdini stranci, izvesno je da će neki od njih uskoro spakovati kofere. To se pre svih odnosi na Aksela Bakajoka koga dugo nismo videli u takmičarskim utakmicama, još od 3. oktobra, kada je odigrao pet minuta protiv Metalca na ''Marakani''.

Podsetimo, on je u Zvezdu došao prošle zime iz Intera, potpisao ugovor do 2024. godine, ali uz opciju da klub može da posle godinu dana da preispita Bakajokov dalji ostanak u Zvezdi i da već tada okonča saradnju, što će se ove zime izvesno i dogoditi.

Istovremeno, od najboljih 11 u Zvezdi se u poslednje vreme udaljio i napadač Loi Dioni koji je letos stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Anžea, a utisak je da je zahladneo njegov odnos sa trenerom Stankovićem koji danas nije ni želeo da priča o njemu na konferenciji za medije.

S obzirom da u januaru u Zvezdu stiže efikasni Ohi iz Moldea, teško da bi Dioni posle svega što je jesenas pokazao, mogao na proleće da se izbori za mesto u timu, u još jačoj konkurenciji, pa će ranije okončanje pozajmice najverovatnije biti aktuelno tokom predstojećeg prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke