Džaba pobeda protiv Partizana kad je jedina od novembra - Mladost GAT ostala bez trenera

Autor: Nemanja Janošev
petak 03.03.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

Ostavka.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Mladost GAT u potrazi je za novim trenerom nakon što je dosadašnji šef struke Ljubomir Ristovski podneo neopozivu ostavku, prenosi "Sport klub".

Ovog puta, Ristovski je samoinicijativno napustio Satelit s željom da prepusti palicu nekom drugom ko bi mogao da trgne Mladost i spase ih ispadanja iz elite dok to ne bude kasno.

Odluka je doneta posle sastanka sa prvim čovekom kluba Draganom Slijepčevićem, a sve nakon još jednog poraza, četvrtog u nizu, ovog puta od Napretka u Novom Sadu.

Činilo se kao da bi Mladost nakon epske pobede nad Partizanom od 0:4 u Humskoj mogla da postane hit proleća u domaćem prvenstvu, ali potom su nastavili da se nižu porazi, baš onako kako je bilo i u smiraj prvog dela šampionata. Mladost je protiv Partizana upisala jedini trijumf još od novembra.

Biće ovo drugi odlazak Ljubomira Ristovskog za manje od godinu dana. Nakon što je sa Mladosti izborio istorijski plasman u Super ligu, klub ga je otpustio. Na njegovo mesto stigao je Branko Žigić, a potom je na klupi sedeo Aleksandar Linta. Krajem septembra, Ristovski je dobio poziv Mladosti da se vrati, što je i učinio. Isprva su to bili dobri rezultati, ali potom je ponovo sve krenulo po zlu za njih.

Zimus su doveli čak 13 igrača, dok je 16 njih napustilo klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke