Džabe im Sulejmani, kandidat za PLS zaboravio na licencu

Autor: Filip Rodic
petak 19.04.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Nedopustiv propust.

Epa/Thomas Hodel
Epa/Thomas Hodel

Povezane vesti

Fudbalski klub Železničar iz Inđije, lider Srpske lige Vojvodina, načinio je veliki propust, čime je uprskao ozbiljne ambicije oličene u dovođenju bivšeg reprezentativca Srbije Miralema Sulejmanija.

Iako su u dobroj poziciji promocije u Prvu ligu Srbije, ljudi iz Inđije nisu u razmatranju za dobijanje licence za to takmičenje, saznaje "Sport klub".

Poslednjih dana traje intezivna borba za rešenje ozbiljnog problema. Iz Inđije je stigao i odgovor da klub nije ni primio obaveštenje o roku za licenciranje. Zato nije ni mogao da pošalje nadležnoj komisiji u prvom stepenu.

Sa Sulejmanijem, koji je odigrao sedam mečeva za klub, trenutno su lider Srpske lige Sever, ali to im je uzlaud, dok se situacija ne reši.

Odluke o licenciranju klubova za narednu sezonu doneće prvostepena komisija Fudbalskog saveza Srbije do kraja aprila. Superligaši, prvoligaši i zainteresovani kandidati za plasman u prva dva ranga imali su rok do poslednjeg dana marta da pošalju zahteve za dozvolu takmičenja u domaćim i UEFA takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke