Džajić: "Izvanredan derbi!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 10.03.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Oduševljen je viđenim na "Marakani".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su juče, 2:2, u 172. "večitom derbiju".

U jednom od najboljih međusobnih duela dva naša najveća kluba u poslednje vreme nije bilo pobednika, a viđena je veoma dobra igra na obe strane, golovi i mnogobrojne prilike.

Prikazanim na "Marakani" bio je prezadovoljan i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić, treća Zvezdina zvezda.

"Izvanredan derbi! Ne pamtim da je meč večitih nekad bio bolji po broju šansi i požrtvovanju. Generalno, Zvezda je bila bliža trijumfu. Ovo je samo podstrek za srpski fudbal. Najvažnije da je imalo šta da se vidi. Prikazano je sve što fudbal čini lepim", rekao je Džajić u izjavi za "Sportski žurnal".

Svoje viđenje utakmice dao je i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović.

"Odličan derbi. Zvezda je bila nadmoćna u igri i stvorila više šansi. Verujem da će u nastavku prvenstva Zvezda da ispuni ciljeve, jer ovo što je pokazala garantuje da ćemo ići u tom pravcu. Zadovoljan sam zalaganjem i igrom, ovakva dominacija odavno nije viđena. Golman Jovanović je fantastično branio. Pogađali smo stative, prečke... Kad bi igrač znao kad će i gde će da pogodi vervatno ne bi gađao okvir gola", izjavio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke