Džajić o Mitrovićevom het-triku: ''Remek delo''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.09.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Naš najbolji strelac dobio čestitke i od predsednika FSS.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle razočaravajuće partije protiv Mađarske, reprezentacija Srbije je u nedelju popravila utisak pobedom u Kaunasu nad Litvanijom (3:1) i približila se plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Aleksandar Mitrović je postigao sva tri gola za naš tim u tom meču i stigao do brojke od ukupno 55 golova u dresu sa državnim grbom.

Posle utakmice pohvalio ga je i prvi čovek FSS Dragan Džajić.

''Jeste, on se dokazuje iz godine u godinu i zaista je veoma bitan igrač za našu reprezentaciju. Ja mu samo želim da bude zdrav i da što duže igra za reprezentaciju. Još jednom sve čestitke Mitroviću, naravno svim igračima, ali dati ovako tri gola na jednoj veoma važnoj utakmici zaista je jedan, da ne kažem podvig, ali jeste remek delo.

Uvek sam bio mišljenja da golovi padaju kad su dobra krila i kad imate dobrog centrafora, tako sam ja shvatao fudbal, i u moje vreme se tako igralo.  I evo videli ste, svaka lopta koja je sa strane došla bila je šansa za našu reprezentaciju i to se pokazalo u ovom trenutku da je dobro. 

Naravno, mogli bi o tome da pričamo dugo, ali nema potrebe za to, nekad i ne možete da probijete po bokovima da bi došla lopta do centrafora…  

Ono što je najbitnije i najvažnije, to je da smo u ovom trenutku pobedili i da sad mirnije možemo da gledamo na nastavak kvalifikacija'', izjavio je Dragan Džajić, a prenosi zvanični sajt FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke