Džak poverenja za Zvezdinog vezistu, Stanković bez trojice na Ludogorec

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.11.2021.
08:50
Izvor: Sportske.net

Zvezda juri proleće u Ligi Evrope.

www.crvenazvezdafk.com
www.crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde danas od 18.45 sati očekuje susret 5. kola grupne faze Lige Evrope sa Ludogorecom.

Pošto su poraženi od Mitjilanda na stadionu "Rajko Mitić" na istoj lokaciji će ove večeri tražiti iskupljenje i priliku da okončaju dielmu u zvana "grupna faza" te izbore plasman u nastavak takmičenja. Naravno, osim njihovog pozitivnog rezultata, crveno-belima će biti neophodna kapitualcija danskog kluba protiv Brage ili makar njihov remi.

Sve u svemu, Crvena zvezda gleda u svoje dvorište i za njih je važno da ponove krajnji ishod duela iz Razgrada kada su u krnjem sastavu uspeli da trijumfuju. Ni sada situacija nije blistava zbog izostanaka Miloša Degeneka i Marka Gobeljića koji su suspendovani, a nema ni povređenog Sekua Sanoga.

Ostatak tima je spreman i neće biti većih iznenađenja osim što bi Stanković šansu trebalo da pruži Njegošu Petroviću u srcu veznog reda. Zvezdina "osamnaestica" je pohvaljena od strane svog trenera na prethodnoj konferenciji za medije i sa injekcijom samopouzdanja i podrške ući će u ovaj meč. Biće on bitan za njega jer će spram sebe imati neugodnog rivala.

"Fenomenalan je u poslednjih nekoliko utakmica, to je onaj Njegoš koga ja znam. Dosta samopouzdanja, dosta ritma, jakih duela, to je ono što ga krasi. Miran je, dosta je mirniji na lopti u poslednje vreme. Zvezda je takva, ima dosta pritiska, ali sada smo mi tu da istrpimo, sačekamo svakoga. Sada kako igra, može da igra bilo gde", kazao je Stanković.

Ove sezone, mesto u veznom redu umesto Sanoga koji je morao biti prekomandovan u odbranu, zauzimao je Slavoljub Srnić, ali to na ovoj utakmici ne bi trebalo da bude slučaj.

Suspendovane Gobeljića i Degeneka trebalo bi da zamene Milan Gajić i Radovan Pankov, a ne bi bilo iznenađujuće ni ukoliko vidimo Strahinju Erakovića.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Dragović, Rodić - Petrović, Kanga - Katai, Ivanić, Ben - Pavkov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke