''Džigi'' besan zbog uvreda na račun kapitena Ilića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.12.2015.
20:31
Izvor: Sportske.net, sport.rs

Nije samo neiskorišćeni jedanaesterac zaboleo Partizanovog ofanzivnog vezistu posle poraza od Vojvodine. Ima još nešto što ga je razbesnelo.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Utisak o sve boljoj formi koju je pokazivao u poslednje vreme, Nikola Ninković je pokvario protiv Vojvodine, neiskorišćenim jedanaestercem u finišu meča.

Da sve bude gore po crno-bele, ''Lale'' su iz kontre dotukle Partizan, na kraju slavile sa 2:0 i ekipi Ljubinka Drulovića ostavili nove brige pred najvažniju utakmicu od početka sezone - duel sa Augsburgom u poslednjem kolu Lige Evrope.

Par dana posle svega, Ninković priznaje da dugo nije mogao da se smiri zbog pomenutog promašaja i otkriva da je dogovor sa trenerom Drulovićem bio da baš on šutira sa bele tačke.

Bilo je šta je bilo, nije pogodio, ali je zahvalan navijačima na podršci i poručuje da će protiv Augsburga biti onaj pravi.

Međutim, više od promašenog jedanaesterca, Ninkovića je zabolelo ponašanje pojedinih fudbalera Vojvodine.

''To što su pojedinci govorili Saši Iliću, koji ima 40 godina i koji je legenda srpskog fudbala i Partizana je bruka. Treba da ih bude sramota i imenovaću ih – to su Sekulić i Maksimović. Neka ih je stid što nemaju poštovanja.

U redu je da se 'kače' sa nama mlađima, mi smo i uzvraćali. Ali, takve uvrede na račun Ilića, koga poštuju svi u ligi, to je ispod svakog nivoa
'', poručio je Ninković, a prenosi ''Sport''.

Trenera Vojvodine Nenada Lalatovića popularni Džigi je pohvalio za postavljenu taktiku, ali ne krije ni svoj utisak da je u subotu izgubio bolji tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 08.12.2015
11:16

Na stranu ove carke sa terena, ali ja ne mogu da verujem kako ovaj Ninkovic sa svojih dvadeset i kusur godina moze da bude toliko razmazen i prgav, on decko vecito kuka, place posle svake druge utakmice, stalno ulazi u sukobe za vreme i posle utakmica...

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 07.12.2015
23:10

Momče, najviše si ga ti uvredio što si rekao da ima 40 godina, jer on nema 40 godina. Kad gledam igrače našeg tima, ja prvo vidim njihov dres, povežem sa Partizanom i tek onda vidim koji je igrač. Kada gledam Ninkovića - vidim samo Ninkovića. Njegov ego veliki kao JNA i individualnost po svaku cenu, koja ne daje rezultate. Mnogo sam te podržavao na početku karijere, ali stvarno si sve gori svojim ponašanjem, ishitrenošću, komplikovanjem... Saši Iliću kapa dole za sve, jedan od najdražih igrača ikada, ali nije on za fudbala više, jednostavno nema tu snagu i brzinu, brže se nervira i često ulazi u konfilkt, on, koji je uvek bio tih kao bubica. Partizanu je prekopoteban jedan organizator igre, na toj poziciji kako se popularno kaže AMC. Jedan kvalitetan igrač tu i sve će mnogo, mnogo bolje izgledati.

avatar
Bucs
Monday, 07.12.2015
21:41

Sta prica ovaj momak ? Treba imati postovanja prema starijima,tu nema dileme ali veceg kocijasa od Ilica u ovoj ligi nema,pa covek je u 2. minuti utakmici vec poceo da vredja sudiju.Da ne pricam o protivnicima,sta njima sve govori kada ne ide.

avatar
MilošPB
Tuesday, 08.12.2015
12:37

Svaki put kad padne i pre sudijskog zvižduka on zgrabi loptu rukama. On je napucao igrača Vojvodine kojem sudija onda daje drugi žuti?!? Što se tako ne ponaša u Evropi? Ne sme, jer tamo nisu beli medvedi. Grbić koji gura, udara i psuje Ožegovića dok izlazi ne dobija žuti - smešno. Mislim, da im sudija oprostio 5 do 6 očiglednih kartona. Da su energiju uložili na teren a ne na agresivnost prema sudiji i igračima Vojvodine, možda bi i rezultat bio bolji. Pola Partizana se pokazalo da ne zna da gubi, a trebalo bi da su se već navikli do danas.

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 07.12.2015
21:36

Aha, sad su Sekulic i Maksimovic, nije (vise) Nastic. Kad ovog vidim sa tim brkovima kao u Istocnog Nemca, dodje mi da se olaksam Hahaha