Džons i Dejvis pred Baskoniju: ''Uzbuđeni smo, radujemo se početku Evrolige''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Njih dvojica biće veliki aduti crno-belih na evroligaškoj premijeri.

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30h odigraće meč prvog kola Evrolige protiv domaće Baskonije, a osim trenera Željka Obradovića utakmicu su najavili i košarkaši Brendon Dejvis i Karlik Džons.

''Veoma smo uzbuđeni što počinje Evroliga. Baskonija je dobar tim, talentovani su u napadu i moraćemo da im odgovorimo na taj način'', izjavio je Dejvis.

On ima dosta iskustva iz Španije, gde je igrao za Barselonu i Valensiju, pa odlično poznaje i ekipu Baskonije i njene najjače adute.

''Jeste, igrao sam toliko puta u toj dvorani, u ACB ligi i u Evroligi. Nisu kao naši navijači, ali bićemo spremni'', uverava Dejvis.

Ni plej Karlik Džons ne krije uzbuđenje zbog početka Evrolige.

''Uzbuđen sam, radujem se. Znam da izgleda kako ove utakmice u Evroligi znače više, ali pristupićemo utakmici kao i svakoj drugoj. Treba da odigramo sa istim fokusom i mentalitetom kao i na ostalim mečevima''.

Markus Hauard i Čima Moneke su najveći aduti ekipe iz Vitorije.

''Dobri igrači, mnogo ih cenim zbog onog što rade. Kao što sam rekao, mnogo ih respektujem, ali više sam fokusiran na nas, da znamo kako da ih sačuvamo i da samo igramo našu igru. Dobro nam ide za sada, protok lopte, borba jedan za drugog, odbrana, ako budemo igrali sa pravim fokusom možemo da uradimo dobar posao'', zaključio je Džons.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke