Egzodus sa Banovog brda, Luka Stojanović napustio Čukarički

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.05.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Čukarički je nakon istorijske sezone i grupne faze Lige konferencija protekle sezone ostao bez Evrope u narednoj pošto je Super ligu Srbije okončao kao šesti tim na tabeli.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Stiga i ne čudi da je Banovo brdo odmah po okončanju sezone već napustilo nekoliko fudbalera.

Čuka se rastala sa golmanima Nemanjom Belićem i Nenadom Filipovićem, kao i Ibrahimom Endijajeom i Lukom Adžićem, a listi se pridružio i Luka Stojanović (30).

"Tačno je, sporazumno sam se rastao sa Čukaričkim. Ove sezone nisam često dobijao šansu. Više sam bio džoker, a zaista znam da mogu više. Sa druge strane želim i da igram. Tako da je ovo logičan sled događaja. Vratio sam se u Čukarički kada smo sa Dušanom Kerkezom, ostvarili najbolji plasman u istoriji kluba i obezbedili grupnu fazu Lige konferencije. Drago mi je da sam bio deo toga, ipak, nisam imao neku veliku ulogu. Znam da sam iskustvom mogao mnogo više da doprinesem", rekao je Stojanović za Arenu sport.

Đak omladinske škole Partizana ove sezone upisao je tek 11 nastupa i jedan pogodak u dresu Čukaričkog, odnosno ukupno tek nešto više od 200 minuta, pa je selidba bila donekle i očekivana.

Stojanović je tokom karijere nastupao za drugi tim Sportinga iz Lisabona, zatim Apolon Limasol, Muskron, Antverp, Čikago i Al Hazem, dok je za Čukarički nastupao i u periodu od februara 2018. do januara 2020. godine pre nego što se februara prošle godine vratio na Banovo brdo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke