"Ekip" se obrušio na Zvezdu zbog Dionija: "Ne isplaćuju zarade!"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.12.2021.
19:04
Izvor: Sportske.net

Francuzi ponovo imaju reč protiv Zvezde.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Francuski "Ekip" u svom današnjem štampanom i internet izdanju dotakao se igara igrača iz Lige 1 koji su u ovoj sezoni na pozajmicama širom Evrope.

Mnoštvo francuskih klubova prosledilo je svoje fudbalere van Lige 1 kako bi se izborili za veću minutažu. Tako se na radaru "Ekipa" našla nekolicina igrača poput Darija Benedeta, Pjetra Pelegrija, Alfonsa Areole, Pabla Sarabije... 

Među njima, nalazi se i Lois Dioni, momak koji je iz Anžea pojačao Crvenu zvezdu minulog leta, ali se nikako nije isplatio klubu iz Ljutice Bogdana. Štaviše, govori se da će da napusti Crvenu zvezdu u januaru, ali crveno-beli bi u tom slučaju morali da pronađu idealno rešenje za njegovu narednu destinaciju budući da Anže ne računa na njega i nemaju nameru da raskidaju pozajmicu.

"Ekip" ga se dotakao istakavši 

"Pozajmljen od strane Anžea, Loi Dioni (29 godina) ne beleži isti uspeh (kao Umut Bozok koji je bio u Kasimpaši iz Lorijena, prim. aut). Posle 17 utakmica i samo tri gola za ekipu Crvene zvezde, napadač više i ne trenira sa ekipom iz Srbije već dva meseca. Njegova situacija je nezavidna pogotovo što je u klubu koji ne isplaćuje plate na vreme ", stoji u tekstu "Ekipa"

Nije po prvi put da "Ekip" ima šta da kaže o Crvenoj zvezdi, pa su tako 2018. godine optužili neimenovanog čelnika ovog kluba da je pokušao da se kladi na utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona i tom prilikom uplati pet miliona evra. Tako nešto je negirano od strane oba kluba i UEFA je odbacila istragu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke