Ekspresna reakcija iz Humske povodom glasina o Đukiću!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.07.2018.
17:43
Izvor: Sportske.net

Posle ''bombastične'' informacije koja se vrlo brzo proširila u javnosti, u Partizanu odlučno reagovali.

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Dan posle minimalne pobede u Surdulici nad Dinamom iz Vranja (1:0), u Partizanu je aktuelna sednica Skupštine kluba koja je održana tokom popodneva, a u prilogu možete da vidite i koje su odluke donete.

Međutim, tokom zasedanja Skupštine, pojavile su se neproverene informacije da je navodno smenjen trener Partizana Miroslav Đukić i da će na njegovo mesto doći nekadašnji fudbaler crno-belih i aktuelni pomoćnik selektora reprezentacije Crne Gore Zoran ''Bata'' Mirković.

To je odmah počelo da se komentariše na društvenim mrežama, ali ne zadugo.

Iz Humske je vrlo brzo stigao demanti tih glasina, a mi ga prenosimo u celini.

''Povodom 'informacije' da je došlo do smene šefa stručnog štaba FK Partizan, te da je na mesto Miroslava Đukića dośao nekadašnji igrač Partizana Zoran Bata Mirković obaveštavam vas da informacija nije istinita, odnosno da je reč o dezinformaciji'', prenela je portparolka Partizana Biljana Obradović.

Znate već da je Đukić u više navrata ''smenjivan'' u medijima u proteklih godinu dana, ovo je otprilike osmi put ako smo dobro izbrojali, ali on je i dalje na svojoj poziciji i u četvrtak će voditi ekipu u revanš meču drugog kola kvalifikac ija za Ligu Evrope protiv Trakaija.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 31.07.2018
12:29

Ako bude preziveo i desetu ''secu'', onda je i zvanicno jedna druga zivotinja, a ne macka.

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Tuesday, 31.07.2018
08:40

Koga to vise interesuje?Ne pravite se pametni.I onako kad budete izgubili sve i a na dobrom ste putu, svi cete napolje na celu sa Đukicem,jer ste se oglusili o navijace ali iskrene navijace,ne one sto su podeljeni i bore se za prevlast na Juznoj tribini i da to unazad nekoliko godina ne moze niko da sredi.Znaci da je nekom to u interesu.Pravi navijaci,porodicni (ne kazem da u navijackim grupama nema dobrih navijaca,naprotiv,mislim da su vecina),nece dolaziti na stadion.Videcete bice ih sve manje.Vec sad u nedelju ih nece biti vise od 3000 bez obzira na prolaz u kup UEFA. Zapostavili ste akcije po skolama i drugim ustanovama,oko povratka i povecavanja broja navijaca partizana,umesto da angazujete glumce,pevace i po nekog fudbalera i kosarkasa da idu po ustanovama i prezentuju Partizan i tako uvecamo porodicu,vi sta radite?Umanjujete samim losim igrama i rezultatima,navijaci podeljeni,ne slusate rec navijaca,Zvezda ce osvajanjem titule opet da pobegne i sta ste vi uspeli.Da stabilizujete klub? Zvezda e bila u vecim go....a do guse pa je u zadnjih tri god.stabilizovala klub,igra lepo,igra Evropu i sto je najbitnije uzima titule.MI U IGRI NEMAMO BOLJITAK(samo po nekad)VEC SMO U ZAOSTATKU A ISKRENO TOLIKO NESUGURNO IGRAMO I PROSLE GODINE JE BILO TAKO DA SE CINI DA JE PITANJE VREMENA KADA CEMO A SE OPROSTIMO I OD OVE TITULE.NADAM SE SAMO DA CE KRENUTI BOLJE I DA SAM POGRESIO.

avatar
Cika Boris Fr
Tuesday, 31.07.2018
18:26

Sve si reko, i svaka rec ti je na pravom mestu !!

avatar
RG VILI
Monday, 30.07.2018
23:24

Djukic ostaje,mucenje ostaje 😡

avatar
deki trbic
Monday, 30.07.2018
23:21

DJUKICU OSTANI!!!!!!

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 30.07.2018
22:35

Jeste da je Dinamo možda i najslabiji protivnik u sezoni ali Partizan je odigrao odlično, možda i najbolje od dolaska Đukića gde je samo realizacija izostala. Klub mora da dovede golgetera ostao Đukić ili ne, ali ako Partizan bude igrao ovako i protiv jačih protivnika onda Đukića ne treba menjati.

avatar
Peca Partizan
Monday, 30.07.2018
20:05

ma odlazi djukicu

avatar
Silent
Monday, 30.07.2018
19:42

Smenili bi oni njega da mogu naci bilo kojeg drugog trenera

avatar
Cika Boris Fr
Tuesday, 31.07.2018
18:28

Ma nek uzmu bilo koga, gori od Djukica ne moze biti !!