Emotivna poruka Nemanje Krtolice: "Očekivanja često bole..."

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.10.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji trener Vojvodine oprostio se od mesta šefa stručnog štaba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dosadašnji trener Vojvodine Nemanja Krtolica oprostio se od pozicije mesta stručnog štaba "stare dame".

Kao što je potvrđeno danas, uprava Vojvodine odlučila je da ponovo napravi "šok" terapiju na klupi, pa je tako Nenad Lalatović postavljen na njegovo mesto. 

"Fudbal je više od sporta, to je način života. Lekcije naučene na fudbalskom terenu mogu se primeniti na sve oblasti života, od učionice do sale za sastanke.

Hvala svima...onima koji su verovali i onima koji nisu. Svim zaposlenima u sportskom centru Vujadin Boškov. Hvala upravnom odboru, stručnom štabu, medicinskom bloku i svim navijačima. Poruka igračima koji su od prvog dana bili kakvi treba da budu, profesionalci...ponoviću ono što sam rekao i pre utakmice sa Spartakom u svlačionici: Dan za danom, ono što izaberete, što mislite i ono što radite, to ćete postati. Nijedna pobeda nije konačna. Nijedan poraz nije fatalan – samo se hrabrost računa. Uvek da budete srećni, znate zašto? Da ne očekujete ništa od drugih, jer očekivanja često bole. Svima sve najlepše u nastavku prvenstva", poručio je Krtolica, a prenosi "stara dama". 

Kako saznajemo, Krtolica će i dalje ostati Vošin "vojnik", kao što je i do sada radio u mlađim kategorijama, a bio je i deo stručnog štaba kod Ranka Popovića i Božidara Bandovića. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke