Emotivni Stanković otvorio dušu: "Rekao sam igračima da nema ležanja na travi, opet naše greške..."

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.08.2022.
23:19
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nije mu bilo lako nakon meča.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću nije bilo lako nakon nerešenog rezultata 2:2 protiv Makabija iz Haife u revanču plejofa za Ligu šampiona u Beogradu.

"Crveno-beli" su ispustili prednost u finišu utakmice i to nesrećnim autogolom Milana Pavkova.

"Teško je i pričati i analizirati, svima je ovo teško palo jer do tog nesrećnog gola u finišu prvog poluvremena sve išlo kako smo zamislili. Fudbal je nepredvidiv... Jednostavno, opet naše greške, ali svi smo pogrešili i svima nam je krivo i teško. Zahvalio bih se navijačima jer nisu odustali do poslednjeg trenutka. Pričali smo o tome da detalji odlučuju ko ide dalje, ovoga puta su odlučili da to bude Makabi. Nama preostaje da se borimo u domaćem šampionatu i Ligi Evrope koja nije malo takmičenje, ali opet ostaje velika žal za propuštenom šansom za Ligu šampiona", rekao je Stanković u izjavi za Arenu sport.

Šta je rekao igračima nakon utakmice?

"Nisam održao govor, išao sam od igrača do igrača, rekao sam im da ne ležu na travi. Fudbal će se i dalje igrati, svima nam je teško i krivo, ali moramo biti jaki i nastaviti dalje jer imamo još mnogo ciljeva da ispunimo. Ostaje velika žal jer smo imali sve u svojim rukama", kazao je Stanković vidno uznemiren.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke