Endiaje: "Sada nemam dilemu, bolji smo od Partizana"

Autor: Mladen Heleta
subota 09.03.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Senegalac dao gol za 2:2, ali se i ispromašivao.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Centarfor Crvene zvezde Šerif Endiaje, strelac izjednačujućeg pogotka za konačnig 2:2  u 172. "večitom" derbiju, smatra da je njegov tim zaslužio sva tri boda iz duela sa Partizanom.

Zvezda je zaista dominirala u derbiju, kao retko kad ranije, promašila je ogroman broj šansi, tri puta pogađala okvir gola, ali su crno-beli ti koji će zadovoljniji biti posle ovog meča s obzirom na to da ostaju lideri na tabeli sa bodom više od šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

"Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to", rekao je Senegalac.

Njegov tim je propustio brojne prilike ispred gola Aleksandra Jovanovića, a on je prednjačio u promašajima iz peterca.

"Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove", dodao je Endiaje.

Gol mu veoma znači.

"Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Tada sam sebi nabio pritisak, dosta sam mašio tokom jeseni i razmišljao sam da je to ‘sve ili ništa‘. Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana", zaključio je Endiaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke