Englezi izgubljeni u prevodu - Da li ste znali da Partizan igra na stadionu "Terazijske česme"?

Autor: Nemanja Janošev
subota 15.06.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Posvetili su pažnju dešavanjima u Humskoj.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pre dve noći, navijači Partizana ušli su na stadion u Humskoj promenivši raspored stolica ne bi li još jednom pokazali revolt prema sadašnjoj upravi i pozvali na protest koji će se održati u nedelju od 16.00 sati na Terazijama.

Dešavaju se određene promene u rukovodstvu Partizana, ali navijači žele korenite, te odavno pozivaju na ostavke najvećih organa kluba. Tako je za sutra planiran još jedan protest pristalica "crno-belih", a sve su najavili na stadionu u Humskoj uz natpis "Uprava napolje".

Ta dešavanja dospela su i do britanskih medija koji pomno prate srpsku javnost, baš kao što je i obratno uoči sutrašnjeg meča dve reprezentacije. No, oni konstantno traže senzacionalistički sadržaj, što posebno za "San" ne čudi, pa su preneli ono što se dešavalo u Humskoj uz ne baš stopostotno tačne informacije. Naime, izgubili su se u prevodu, što je legitimno, ali ne baš u ovoj meri.

"Srpski ultrasi su provalili na stadion tokom noći i prefarbali celu tribinu uvredljivom porukom", naslov je na portalu "Sana".

Opisali su šta se desilo, uz greške u pojedinostima. Naime, naveli su da su navijači provalili u stadion pod nazivom "Terazijska česma", što naravno nije tačno. Sam protest će se održati na toj lokaciji. Takođe, navijače crno-belih nazvali su "Grabari".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke