Englezi su za Piksija ''pročitana knjiga''? Evo, sad može da vam izdiktira njihov sastav...

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Spreman je da kovertira taj sastav i da se taj koverat otvori na dan utakmice.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nova, 2024. godina u koju smo ušli pre par dana, biće između ostalog i u znaku evropskog prvenstva u fudbalu koje će se narednog leta održati u Nemačkoj.

Reprezentacija Srbije je uspela da izbori plasman na to takmičenje, gde će igrati u grupi sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Srpski ''orlovi'' će premijeru imati protiv najvećeg favorita grupe, selekcije Engleske, a selektor Dragan Stojković Piksi već sada samouvereno ističe kako zna u kom će sastavu Englezi nastupiti protiv Srbije.

''Evo, dok pričam sada, mogu da vam izdiktiram sastav selekcije Engleske sa kojom ćemo da se sastanemo u 1. kolu Prvenstva Evrope 16. juna u Gelzenkirhenu. Da možemo to sada da kovertiramo, pa da otvorimo na dan utakmice, ubeđen sa da ću da pogodim 99 odsto njihovog tima'', rekao je Piksi u intervjuu za ''Novosti''. 

Stojković je uveren da će reprezentacija Srbije uspeti da napravi bar korak više u odnosu na učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

''Samo moji igrači i ja znamo kako nam je bilo pre odlaska u Katar i kakvi su nas problemi zaustavili i pre nego što je Svetsko prvenstvo počelo. Takav splet okolnosti i povrede nekih ključnih fudbalera su mi i danas neshvatljive. 

Tvrdim, da smo bili kompletni i najzdraviji, daleko bismo dogurali na tom Svetskom prvenstvu. 

Zato sada želim da svi budu zdravi i da na Prvenstvu Evrope napravimo iskorak koji svi žele, a to je plasman u drugi krug takmičenja'', uverava selektor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke