EP U17 - 'Oranje' srpskih kadeta, čeka se i 'španska konjica' (12.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.05.2016.
09:29
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije u podne igra odlučujuću utakmicu za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a paralelno sa verom u trijumf nad Holandijom živi i nada da će Španija "pomoći" trijumfom nad Italijom.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Poraz od Italije i remi sa selekcijom Španije ostavili su reprezentaciju Srbije sa malim šansama za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, ali daleko od toga da "orlići" nemaju šanse da se domognu eliminacione faze turnira.

Uoči poslednjih mečeva u "grupi smrti" Srbija se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli sa jednim osvojenim bodom i jasnom slikom o tome šta je sve potrebno da bi se zauzela drugo mesto koje vodi u dalji tok takmičenja.

"Orlići" u podne počinju odlučujući obračun sa vršnjacima iz Holandije ali im pored trijumfa na tom susretu treba i trijumf Španije u duelu sa Italijom.

Više o toj prostoj računici izabranika Ilije Stolice mogli ste da čitate OVDE, a evo šta je selektor "Orlića" rekao uoči duela sa Holandijom.

"U Bakuu smo pokazali da možemo ravnopravno da se nosimo sa svim favoritima. Pred nama je šansa da pobedom ostvarimo veliki uspeh i da se posle dugog niza godina jedna naša kadetska selekcija plasira u završnicu. Nadam se da ćemo u tome uspeti" rekao je Stolica.

Povolja okolnost za reprezentaciju Srbije je ta što Španci i Italijani neće imati prostora za kalkulisanje jer nijedna od te dve selekcije još uvek nije overila mesto u četvrtfinalu.

"Azurini" će nastupiti bez dvojice veoma bitnih igrača pa se u taboru reprezentacije Srbije nadaju da će Španci ostvariti pobedu i otvoriti "Orlićima" put ka četvrtfinalu ukoliko budemo bolji od Holandije.

Ni ovoga puta ljubitelji fudbala u Srbiji neće biti u prilici da prate direktan prenos utakmice kadetske reprezentacije pošto je "Eurosport" odlučio da uživo ide okršaj Španije i Italije.

Obe utakmice 3. kola u grupi "D" počinju u podne po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke