Eraković završio u Zenitu, u Spartaku kivni na štopera!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 18.07.2023.
22:15
Izvor: Sportske.net

Izneverio ih je.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković bio je viđen kao novi fudbaler Spartaka iz Moskve, ali će Srbin umesto u Moskvi završiti u Sankt Peterburgu i obavezati se na vernost petostrukom uzastopnom šampionu Rusije Zenitu.

To potvrđuje izjava potparola Spartaka Dimitrija Zelenova za ruski "Sport Ekspres" u kojoj je kritikovao mladog Erakovića.

"Komentarišemo transfere tek pošto postanu činjenica, kada se dogode. Po ovom pitanju mogu samo da kažem, potrebni su nam snažni igrači jake volje. Oni koji svakog dana menjaju mišljenje, nisu na potrebni", rekao je Zelenkov, aludirajući na promenu mišljenja Zvezdinog štopera.

Zvezda će od trasnfera standardnog reprezentativca Srbije zaraditi 7.000.000 evra, a 22-godišnji Eraković potpisati čevorogišnji ugovor sa Zenitom vredan oko 6.000.000 evra, iste uslove nudio je i Spartak, ali je na kraju odlučeno da štoper ode u Zenit.

Ostaje da se vidi da li će crveno-belima pripasti i određeni procenti od naredne prodaje Erakovića, a postoji i mogućnost da štoper ostane u Zvezdi još šest meseci ili godinu dana na pozajmici i odigra grupnu fazu Lige šampiona sa klubom u kojem je ponikao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke