Euforija tek sledi, Zvezdan Terzić već najavio prelazni rok!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.04.2023.
21:01
Izvor: Beta

Još moćnija Zvezda sledeće sezone?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je večeras da je taj klub osvojio "najubedljiviju titulu" u svojoj istoriji, ali i u istoriji srpskog fudbala i dodao da klub već sada radi na konstrukciji tima za Ligu šampiona.

"Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat", rekao je Terzić, prenosi klub.

Crvena zvezda je večeras osvojila šestu uzastopnu, ukupno 34. titulu prvaka države, pobedivši TSC sa 4:1 u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

"Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo nas, ići direktno u Ligu šampiona", rekao je Terzić.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

"Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu", dodao je on.

Terzić je naveo da je pred crveno-belima još šest utakmica u prvenstvu koje će taj tim "shvatiti maksimalno ozbiljno", kao i takmičenje u Kupu Srbije.

"Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune", rekao je Terzić.

"Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke