EURO završen za Srbiju, šta nas dalje čeka?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 26.06.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Kada ćemo ponogo gledati reprezentaciju?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Nastup reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj bio je razočaravajuć.

"Orlovi" su takmičenje završili već u grupnoj fazi sa samo dva osvojena boda i sa samo jednim datim golom, što je bilo premalo da se prođe dalje u konkurenciji Engleza, Slovenaca i Danaca.

Već danas reprezentativci Srbije vraćaju se u domovinu, a od septembra predstoje im novi izazovi.

Srbija će igrati u "A" diviziji Lige Nacija, a protivnici izabranicima selektora Dragana Stojkovića Piksija u grupi "4" biće Španija, Danska i Švajcarska.

Prvi meč našoj selekciji biće Španci 5. septembra u Beogradu, dok tri dana kasnije gostujemo Danskoj i imaćemo priliku da im se revanširamo za eliminaciju sa EURO.

Nove dve utakmice na programu su 12. i 15. oktobra. Najpre dočekujemo još jednog starog dužnika Švajcarsku, a zatim idemo na noge Špancima.

Poslednje utakmice u grupnoj fazi Lige nacija Srbija će igrati 15. novembra u Švajcarskoj i protiv Danaca na svom terenu nakon tri dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Wednesday, 26.06.2024
10:43

Odbrana i špic napada nisu loši.Ali fali srednji red,POSEBNO DODAVAČI,PREFINJENI TEHNIČARI,UMETNICI,TIPA TADIĆA I BRZA PRODORNA KRILA-OVAKO NIKAD NEĆE BITI REZULTATA,SAMO ĆEMO SE NERVIRATI.NEGLEDATI IMENA VEĆ UČINAK NA TERENU,JER NEKIMA JE OD FUDBALA OSTALO SAMO IME.

avatar
Heavy metal
Wednesday, 26.06.2024
09:52

Cirkus se nastavlja.