Evo ko je Zvezdin novi rival, ali veče je u znaku Partizanovog nesuđenog pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.08.2020.
20:58
Izvor: Sportske.net

Dan pošto je eliminisala Evropu sa Gibraltara, Crvena zvezda saznala i ko će joj biti rival u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Screenshot/YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség
Screenshot/YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde gledaćemo u Albaniji naredne sedmice!

To je epilog večerašnjeg dvoboja u Tbilisiju, gde je ekipa Tirane kao gost savladala domaći Dinamo rezultatom 2:0.

Agustin Torasa, argentinski ofanzivni vezista iz redova Tirane postigao je vodeći gol za Tiranu u 45. minutu, a neizvesnost je trajala do 87. minuta, kada je bek Marsel Ismajlgeči postavio konačan rezultat i overio plasman Tirane u drugo kolo.

Dakle, u utorak ili sredu, Tirana će dočekati Crvenu zvezdu u drugom kolu kvalifikacija, a u prilogu možete da vidite u kom je sastavu Tirana večeras nastupila.

Za to vreme, u Budimpešti je odigran derbi prvog kvalifikacionog kola. Snage su odmerili Ferencvaroš i švedski Đurgarden. Domaćin je slavio sa 2:0, a junak trijumfa bio je Tokmak Nguen, dobro poznato ime navijačima Partizana, s obzirom da je ovaj momak pre godinu i po bio na pragu prelaska u Humsku. Na kraju je ipak izabrao Ferencvaroš čiji je i dalje član i gde ima sve značajniju ulogu.


Uspešan na svom terenu bio je i Makabi iz Tel Aviva, koji je sa 2:0 savladao Rigu golovima Blekmena iz penala, a još ubedljiviji bio je slovenački šampion Celje koji je sa 3:0 savladao irski Dandalk. Kerin u prvom, odnosno Vizinger i Dangubić u drugom poluvremenu su bili strelci za ekipu Celja.

-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke