Evo sastava za Soči - Stanoje zna tim, ofanzivno od starta!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.08.2021.
21:25
Izvor: Sportske.net

Ovo će biti sastav Partizana na sutrašnjem meču.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crno-beli sutra od 21 čas igraju jedan od bitnijih mečeva ove sezone, u goste im dolazi ruski Soči, bogati klub koji ima velike planove za budućnost i naravno, igranje u Ligi konferencija. 

Ipak, Partizan je tim sa iskustvom i neko ko će se pitati u sutrašnjoj utakmici, pokazali su u prvom meču da imaju čemu da se nadaju, pa sada sa pravom u meč ulaze sa određenom dozom optimizma koji smo mogli videti i danas na konferenciji kod Aleksandra Stanojevića. 

Srpski stručnjak je istakao da će biti promena u odnosu na prvi duel u Rusiji, i to najverovatnije na pozicijama desnog beka i veznog fudbalera. 

Popović će biti na golu, a na poziciji desnog beka biće ofanzivnija varijanta u vidu Aleksandra Lutovca, Živković bi trebalo ovoga puta da ostane na klupi za rezerve. Lutovac je po prirodi ofanzivni, odnosno krilni igrač, pa je jasno da bi crno-beli po desnoj strani mogli da naprave velike probleme Sočiju. 

Levo će, standardno, biti Urošević, ne samo jer je Obradović povređen, već i zato što igra na veoma visokom nivou, a štoperi će biti Saničanin i Vujačić, već uigran tandem. 

Na sredini terena, kao i uvek u bitnim utakmicama, očekujemo Sašu Zdjelara, a pored njega očekuje se promena jer je Šćekić imao blažu povredu. Dakle, u paru sa Zdjelarom bi trebalo očekivati Jojića, a ispred njih dvojice ofanzivni trojac Natho, Pantić i Marković. 

Jović se nije oporavio od povrede, Holender kaska i dalje za ostalima što se tiče fizičke spreme nakon odigranog Evropskog prvenstva, pa je najrealnije da počne pomenuti trojac. 

Napad je, naravno, rezervisan za Rikarda Gomeša. 

Dakle:

Popović - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Natho, Pantić - Rikardo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke