Falćineli i Milunović, hoćemo li ih gledati u Zvezdi i sledeće sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 11.04.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

Reklo bi se da nema mnogo toga neizvesnog.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dijego Falćineli i Nemanja Milunović su jedini fudbaleri Crvene zvezde koji imaju važeći ugovor sa klubom do kraja ove sezone, a obojica bi želela i naredne sezone da budu deo ekipe Dejana Stankovića. 

Da li će to biti slučaj?

Sa Nemanjom Milunovićem se pregovara oko novog ugovora, još na početku priprema pred drugi deo sezone je generalni direktor Zvezdan Terzić istakao da obostrana želja postoji i da će sve biti dogovoreno. 

Ipak, ostalo je začkoljica, pre svega, oko dužine trajanja ugovora, pa on još uvek nije potpisan, ali su velike šanse da će se to desiti, posebno posle pobede nad Partizanom i osigurane titule. 

Sa druge strane, Dijego Falćineli je pozajmljen od Bolonje, Zvezda ima pravo otkupa na kraju ove sezone, ali ni on još uvek nije aktiviran. Još u novembru mesecu se govorilo o potencijalnom otkupu nakon što se već tada videlo da se za naše uslove radi o fantastičnom fudbaleru, ali nije mnogo izašlo u javnost povodom toga, Falćinelijev ugovor i dalje nije otkupljen. 

Retki su oni koji sumnjaju da će Falćineli biti vraćen Bolonji, i on sam želi da ostane u Zvezdi gde je pokazao kvalitet, želi da igra i u Ligi šampiona, teško da bi mogao da nađe drugi klub u kom bi imao to zadovoljstvo. 

Ono što treba Zvezda da učini jeste da plati milion evra Bolonji i to u tri rate, a potom bi ugovor bio potpisan, po svemu sudeći, do 2024. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke