Falćineli ne želi da ode tek tako, poruka Zvezdi snažno odjeknula!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.07.2021.
09:19
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Crvene zvezde oglasio se na Instagramu povodom rastanka sa srpskim šampionom.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Italijanski napadač Dijego Falćineli je prošlu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi kao pozajmljen igrač Bolonje i dao je značajan doprinos velikim uspesima crveno-belih i na domaćoj i na evropskoj sceni.

Odigrao je ukupno 37 utakmica za Zvezdu, postigao 13 golova u svim takmičenjima uz tri asistencije, ali srpski šampion nije na kraju sezone odlučio da otkupi njegov ugovor, pa se ovog leta Falćineli vratio u Bolonju sa kojom ima još godinu dana ugovora.

Boravak u Zvezdi ostaće mu u veoma lepom sećanju, kako zbog dva osvojena trofeja i plasmana u ''evropsko proleće'', tako i zbog prijateljskog odnosa koji je osećao na svakom koraku.

Tim povodom oglasio se na Instagramu, a ovu njegovu objavu su preneli i brojni italijanski mediji.

"Bila je ovo za mene veoma važna godina. Bio sam deo sjajne ekipe, fenomenalne grupe. Od početka su me ljudi u Srbiji prihvatili raširenih ruku i na tome ću vam zauvek biti zahvalan. Ispisali smo malu stranicu istorije ovog velikog kluba i počastvovan sam što sam bio deo toga.

"Moj izbor je isključivo zbog porodice, ostavljam mnoge prijatelje kako na terenu tako i van njega u prelepoj zemlji i nadam se da ću imati priliku da se vratim. Uvek ćete imati još jednog navijača. Forza Zvezda!", poručio je Falćineli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 11.07.2021
08:12

Догодине да нам се вратиш кад ти истекне уговор.