Falko se naoštrio za finale Kupa: ''Sve sam bolji!''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.05.2021.
16:44
Izvor: Sportske.net

Za sada uživa u Zvezdi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Bliži se kraj sezone, a za fudbalere Crvene zvezde takmičarski značaj ima još jedino utakmica finala Kupa, 25. maja na ''Marakani'' protiv Partizana.

U susret tom meču, sve zapaženiji u timu Dejana Stankovića je i italijanski internacionalac Filipo Falko, koji se ozbiljno nameće i za ulogu startera u tom susretu.

Iako ima još tri prvenstvena kola pre finala Kupa, Falko samouvereno dočekuje duel sa crno-belima.

''Sigurno je da ćemo pobedama u prvenstvu spremniji dočekati predstojeće finale Kupa Srbije. Što se tiče perioda adaptacije u timu, brzo sam se uklopio u ekipu Dejana Stankovića.

Sviđa mi se pobednički mentalitet koji gaji Zvezda, pogotovo zato što volim da trijumfujem u svakom meču. Iskreno, prija mi crveno-beli dres i stvarno uživam u klubu.

Kako vreme odmiče, sve bolje se osećam, ali i pružam kvalitetnije partije na terenu. Kao što sam već napomenuo, odgovara mi napadački stil fudbala kakav gaji šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Takođe, smatram da je naš tim vrlo kvalitetan i da u našem sastavu ima dosta odličnih fudbalera. Kada je takva situacija, lako je da se uklopite u ekipu, kao i da se naviknete na visoke ciljeve iz kojih proizilaze odlični rezultati koje beleži Crvena zvezda'', istakao je Falko u razgovoru za klupski sajt i dodao da Zvezda sada već ima ''luksuz'' da može da razmišlja o sledećoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke