Fantastična vest za crno-bele - Natho naoštrio olovku!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.11.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Bibars Natho definitivno ostaje u crno-belom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Oseća se kao kod kuće Bibars Natho. 

Ovaj fudbaler izvrsne tehnike jedno je od najvećih pojačanja Partizana u poslednjih pet godina, a koliko znači crno-belima dovoljno govore i navijači čiji je postao ljubimac. 

Kao nagradu za sve njegove partije do sada, Nathu je pripremljen ugovor koji je od danas i zvanično na snazi. 

Izraelac je potpisao novi ugovor sa Partizanom koji će trajati i za sezonu 2023-24. 

Dakle, nema straha da će otići na kraju sezone, Natho ostaje u Partizanu i predvodiće ekipu kao jedan od najiskusnijih na terenu i u narednom periodu. 

„Kao prvo, srećan sam što ću potpisati ugovor na još jednu godinu. Biće to moja peta godina u Partizanu. Veoma sam srećan zbog toga, ali ne samo ja, već i moja porodica, jer volimo Beograd i Srbiju i ja se ovde osećam kao kod svoje druge kuće! Srećan sam što nastavljam dalje sa Partizanom i nadam se da neće to biti poslednja godina. Nadam se da ću svoju karijeru završiti ovde i da ću ostati u ovom klubu još dugo i posla okončanja igračke karijere, jer se ovde osećam dobro. Svi me poštuju i cene i volim to! I naravno, što se tiče fudbala, želim da budemo još bolji i sviđa mi se plan i program koji moj klub ima za sledeću godinu. Želimo biti što bolji i još spremniji kako bismo ovu sezonu završili što bolje, a samim tim se kvalifikovali za Ligu šampiona sledeće godine. 

Nastavljamo sa idejom da izgradimo veoma snažan tim, koji može da se bori u Ligi šampiona i, naravno, da se bori za trofeje sledeće godine u domaćem prvenstvu i Kupu. Ali, na kraju, veoma sam srećan i želim da se zahvalim klubu, ljudima koji ovde rade i navijačima. Daću sve od sebe da im uzvratim to poverenje!“, rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke