Fantastični Natho, "Valjak" ponovo preti Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.04.2022.
19:55
Izvor: Sportske.net

Crno-beli zabeležili novu pobedu u prvenstvu Srbije.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Partizan je nastavio svoju poteru za Crvenom zvezdom. 

Crno-belih iz Humske su stigli do pobede nad Čukaričkim, servirali im osvetu za onaj bod na Brdu zbog kog sada Partizan ima zaostatak u odnosu na svog najvećeg rivala od dva boda. 

Danas je bilo 3:1 (1:0). 

Počelo je udarcem Rikarda glavom što je Mićović odbranio, da bi u 14. minutu Zdjelar oprobao svoj udarac sa 20 i kusur metara, lopta je prošla pored stative. 

I onda 18. minut utakmice, lopta je nakon udarca Natha pogodila Drezgića u ruku, sudija nije imao dilemu i pokazao je na belu tačku, a Natho nije imao problema - 1:0.

Partizan je bio taj koji je diktirao tempo do kraja poluvremena, ali nije bilo više stopostotnih šansi, osim jednog udarca Natha nakon što mu je Miljković ostavio loptu, Izraelac je gađao, ali je lopta otišla malo pored gola. 

U nastavku još konkretniji Partizan, posebno u prvih deset minuta. Prvo je u 49. minutu ekipa Aleksandra Stanojevića stigla do 2:0, greška odbrane Čukaričkog, lopta je pala na nogu Vujačiću koji je uspeo da se snađe i da pošalje loptu u mrežu.

Samo tri minuta kasnije Partizan je uspeo da postigne i treći gol, Rikardo je bio strelac, milimetarski preciznim udarcem je postigao novi gol, činilo se tada za sigurnu pobedu crno-belih iz Humske. 

U 61. minutu gol u mreži Nemanje Stevanovića, Siniša Saničanin je spustio loptu Kovaču koji pogađa za 3:1. Samo par minuta kasnije mogao je Čukarički i do 3:2, ali se Endiaj nije najbolje snašao u kaznenom prostoru Partizana. 


Do kraja bez mnogo uzbuđenja, Partizan nastavlja svoju poteru za Zvezdom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke