Fantastični Suma pokretao "valjak", ali nije vredelo! Brine povreda!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.01.2020.
15:49
Izvor: Sportske.net

Sejduba Suma je bio taj koji je najzaslužniji za bolju igru crno-belih, ali nije vredelo za pobedu protiv Krakovije.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Bez pobednika u drugom duelu crno-belih u Antaliji danas,Krakovija je uspela da se izvuče i da odigra 1:1 protivPartizana.

Da je bolji tim od Krakovije Partizan je pokazivao još u prvom poluvremenu, imali su terensku inicijativu koja nije urodila plodom.

Najveći problem za ekipu Sava Miloševića bi mogla da bude povreda Takume Asana.

Japanac se povredio u 35. minutu, po svemu sudeći radi se o povredi zadnje lože i čekaće ga odsustvo sa terena par nedelja, ako se prognoze ispostave kao tačne.

Umesto njega u igru je ušao Lazar Marković koji je odmah uneo živosti u igru crno-belih. Nakon njegovog centaršuta, Tošić je vratio za Sadika koji je gađao pravo u golmana sa par metara.

Ulaskom rovitog Sume sve se promenilo. Partizan je bio daleko bolji rival, stvarao je šanse, a prvu već u 51. minutu meča. Suma je fantastično proigrao Sadika, ovaj je izašao 1 na 1 sa golmanom Krakovije i šutirao pravo u njega iz veoma izgledne situacije.

Napadao je Partizan, a onda konačno gol u mreži Krakovije koja je u drugom poluvremenu izvela drugi tim.

Suma je tražio od Markovića loptu, dobio ju je, potom je pronašao sjajno Tošića koji pogađa sam ugao za prednost crno-belih.

Poljaci nešto agilniji nakon gola Partizana, ali nije bilo prilika za ekipu Krakovije pred golom koji je u drugom poluvremenu čuvao Nemanja Stevanović. Kako se meč bližio kraju, reklo bi se da je Krakovija bila ta koja je držala konce igre u svojim nogama i na kraju je stigla do izjednačenja iz penala preko Tomasa. Golman Stevanović je imao loptu u svojim rukama, ali nije uspeo da odbrani.

Partizan je ponovo zahvaljujući Sumi imao priliku da postigne gol, uposlio je Ivanovića koji je bio u situaciji 1 na 1 i nije uspeo da je iskoristi.

Sudija nije produžio utakmicu, pa više nismo ni videli prilika na obe strane.


Partizan: 88 Stojković(G)(K), 73 Miletić, 23 Ostojić, 3 S.Pavlović, 72 Urošević, 16 Zdjelar, 6 Natko, 7 Tošić, 19 Šćekić, 11 Asano, 9 Sadik

Igrali su još: 85 N.Stevanović, 50 Marković, 20 Suma, 31 Brežančić, 80 F.Stevanović, 97 Lutovac, 8 Škrbić, 99 Smiljanić,  18 Ivanović

Krakovija prvo poluvreme: 40 Peskovic Michal (G), 2 Rapa Cornel, 39 Helik Michal, 85 Jablonsky David, 87 Ferraresso Diego, 5 Gol Janusz(C), 4 Hanca Sergiu, 25 Rakoczy Michal, 22 Loshaj Florian, 7 Souza Thiago, 21 Lopes Raffael

Krakovija drugo poluvreme: 31 Hrosso Lukas(G), 77 Strozik Sebastian, 34 Dytiatiev Oleksii, 3 Siplak Michal, 33 Pestka Kamil, 8 Dimun Milan, 11 Wdowiak Mateusz, 10 Van Amersfoort Pelle, 6 Luisiusz Sylwester, 97 Pik Daniel, 99 Vestenicky Tomas

Igrali su još: 26 Piszczek Filip

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Superliga
Thursday, 23.01.2020
14:27

Traze preko 10 milki za igraca koji masi dva zicera na jednoj utakmici.... Kako kaze nas narod:"Bolje vrabac u ruci nego golub na grani".

avatar
skorpija90
Wednesday, 22.01.2020
17:50

Gledao sam, strasan igrac, mozda i najjaca desetka na balkanu i sire..