Fantomski gol Ronalda, Portugalac bio u pravu?

Autor: Stefan Matić
subota 27.03.2021.
22:48
Izvor: Sportske.net

I nas nekad sreća da pogleda.

EPA-EFE/Andrej Cukic
EPA-EFE/Andrej Cukic

Povezane vesti

Kakav meč na "Rajko Mitiću".

Vodili su prvaci Evrope sa 2:0 po odlasku na pauzu. Žota je bio nerešiva engima za Nikolu Milenkoviću. 

Drugo poluvreme donosi dosta bolju igru naših a konačno i tu završnicu. Ulazak Radonjića na teren je doneo drugu brzinu Srbije. Prvo je asistirao Mitroviću a onda i Kostiću za 2:2. 

A kakav kraj smo tek imali. Dmitrovićev izlazak sa linije je mogao da bude veoma koban. Da je bio i VAR i bio bi! 

Ronaldov šut jeste završio preko linije pre nego što je Stefan Mitrović intervenisao. Ubrzo je kapiten Portugala i iz protesta napustio meč, što se i poklopilo sa krajem meča. 

Celu situaciju možete videti OVDE



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Saturday, 27.03.2021
23:44

Ahaha, izlizanom neko nije priznao gol!!!??? Pa ljudi jeli to moguće? Ludnica, šta je ovo? 😂 Priznali su mu barem 150 neregularnih golova iz ofsajda, izmišljenih penala, faulova u napadu, igranja rukama itd., kako bre sada ovo? Nepravda neviđena, težak udarac za fudbal. 😂 A da mu ga je priznao marketing bi mu podivljao od sreće, nijedan medij ne bi više ni pomenuo ni Srbiju ni Portugal, postojao bi samo ON, G.O.A.T. koji je sam uništio Srbiju, oborio 8 novih rekorda, dokazao da je najbolji u galaksiji, a i šire... i tako u narednih 5 dana po 5 tekstova svaki dan o njemu najvećem ikada. 😂 Težak udarac za fun-ove izlizanog koji će ostati bez najnovijih 25 tekstova koji veličaju 'boga fudbala', njihovog idola... bar do prve sledeće utakmice na kojoj će postići gol, makar iz ofsajda ili nakon nepostojećeg penala, ali priznat. 😂😂😂