Farioli hvali Vojvodinu: "Moram im udeliti kompliment..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Mladi stručnjak svestan da je njegov tim dobro prošao.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa su minimalnim rezultatom savladali Vojvodinu u sinoćnjem prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na svom stadionu.

Krcata "Johan Krojf arena" nije bila od značajne pomoći Ajaksu koji sada trpi kritike tamošnje javnosti. Golom Branka van den Bumena u 87. minutu, domaćin je slomio Vojvodinu čije nade svakako i dalje žive pred revanš u Bačkoj Topoli.

Mladi italijanski trener koji je ovog leta preuzeo Ajaks nakon odlične sezone u Nici Frančesko Farioli dobio je brojne kritike, ali siguran je da će "kopljanici" izgledati znatno bolje u narednim duelima.

"Zadovoljan sam rezultatom, ali imamo još mnogo toga da uradimo. Rezultat je pošten, zaslužili smo pobedu. Možda smo mogli da postignemo i gol viška, ali s druge strane imali smo sreće što nismo primili pogodak", kazao je Farioli.

On je pohvalio i Vojvodinu koja je odlično ušla u meč i umalo došla do remija.

"Ono što bi trebalo da unapredimo je naš način presinga. Danas nismo bili najbolji u toj oblasti, ali to je i zbog kvaliteta i organizacije Vojvodine. Tako da moram da im dam veliki kompliment", dodao je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke