Favorit iz senke? On želi na klupu Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.05.2022.
23:48
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Da li se u međuvremenu predomislio?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trka za novog trenera Partizana se polako zahuktava, dva dana posle odluke dosadašnjeg šefa struke Aleksandra Stanojevića da se povuče sa te pozicije.

U medijima se pominju brojna imena kao potencijalni kandidati za klupu crno-belih - od Žarka Lazetića, Mladena Krstajića i Saše Ilića, do Slaviše Jokanovića, Marka Nikolića, Vlade Ivića ili Veljka Paunovića.

Ali, nekako je u senci jedan od njih koji je pre dva meseca javno rekao da želi na klupu Partizana, kao i da veruje da će tu želju ispuniti u narednih godinu dana.

U pitanju je nekadašnji fudbaler Partizana, kasnije i selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović, koji je tu želju otkrio u martovskom razgovoru za ''Sportski žurnal''.

Večeras je ''Republika'' na svom portalu otkrila da je navodno Brnović ''prvi pik'' za novog trenera Partizana, pa ako je tako onda bi Brnovićeva želja mogla da se ispuni i ranije nego što je očekivao.

Brnović će u avgustu napuniti 55 godina, igrač Partizana je bio u periodu od 1991. do 1994. godine, a u Humsku je stigao iz podgoričke Budućnosti. Kasnije je šest godina proveo u Espanjolu, a kada je u pitanju njegova trenerska karijera, do sada je vodio reprezentaciju Crne Gore, kao i ekipu podgoričke Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke