Feđa Dudić: ''Idemo na Marakanu da uživamo, napatiće se Zvezda sa nama!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2024.
16:08
Izvor: Sportske.net

Radnički napravio idealnu uvertiru za gostovanje aktuelnom šampionu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kragujevački san o Evropi postaje sve realniji. Danas je ekipa trenera Feđe Dudića upisala i sedmu uzastopnu pobedu u Superligi i izdvojila se četvrtoj poziciji na tabeli.

Radnički je danas pred svojim navijačima savladao ekipi pančevačkog Železničara sa ubedčljivih 3:0, a Feđa Dudić je svoje prve utiske izneo u razgovoru za TV Arena sport.

''Igrali smo napadački, kao i do sada. Znali smo da Ignjatev jakio dobro otvara prostor, mogli su da nas kazne u par navrata, ali ok, hoćemo da igramo, nema veze, greške nas nisu koštale. Pružili su jako dobar otpor i ne sumnjam da će Železničar ostati u ligi. Imaju zaista dobre pojedince. Sve u svemu, mislim da smo zasluženo pobedili, 3:0 je možda malo i previsok rezultat, jer je i Železničar imao svoje prilike'', rekao je Dudić.

Kragujevčane za vikend očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi na ''Marakani''.

''Idemo tamo da igramo, da uživamo i napatiće se Zvezda sa nama. Ja očekujem jednu dobru partiju i da uživa srpska javnost. Mi smo u jako dobroj formi, Zvezda takođe igra dobro, pogotovo od kada je došao Milojević. Mislim da svako ko dođe na utamicu ili pred kamerama da će uživati'', izjavio je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke