Feđa Dudić neraspoložen posle remija: ''Fali nam dosta igrača, imamo problema i sa bonusima...''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2024.
21:02
Izvor: Sportske.net

Bio je Radnički blizu pobede, ali...

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog su večeras u Gornjem Milanovcu remizirali sa ekipom Čukaričkog, bilo je 1:1 na kraju, iako su domaći u najvećem delu meča imali prednost od jednog gola.

Posle utakmice trener Radničkog Feđa Dudić je bio neraspoložen zbog ovakvog epiloga, s obzirom da smatra kako je njegova ekipa zaslužila više, ali i da se već više puta ove sezone ponavlja da dobra igra Radničkog nije ispraćena adekvatnim rezultatom.

''Možda jeste i realan rezultat, ali je prejeftino primiti ovakav gol, ni iz čega faktički. Mislim da smo možda i najbolju partiju odigrali odbrambeno ove polusezone, jer smo ovako kvalitetnu ekipu limitirali da nema nijednu stopostotnu priliku, izuzev neka dva šuta u prvom poluvremenu.

Žal je za prvim poluvremenom, dobro smo ušli, imali i tu prečku Bevisa kad smo mogli da odemo na 2:0. U drugom poluvremenu jedan korner gde izolujemo Ortiza, koji ostaje sam na petercu i on na treningu te situacije rešava, a ovde sad jedva dobaci do gola. Mislim da su to neke nijanse kada je trebalo da možda odemo na 2:0 i privedemo utakmicu kraju.

Nismo uspeli i naravno da smo tužni, ali kad se sve uzme u obzir, i inicijativa Čukariučkog u drugom poluvremenu, možda je i realan rezultat, ali sigurno ostaje žal. Nikako da naplatimo te neke stvari, kad možda nekad i lošije odigramo da nas nagradi sreća, a kad igramo dobro - gubimo. Iz prvih nekih šuteva primamo golove, ali ono čime sam danas zadovoljan je igra iza lopte i defanziva, bili smo kompaktni. Nismo uzeli tri boda, idemo na odmor, da se restartujemo. Fali nam dosta igrača, imamo problema i sa bonus igračima, neke stvari vrtimo, radimo...'', rekao je Dudić.

Na kraju se izvinio gostima zbog pojedinih temperamentnijih reakcija tokom meča.

''Ako je bilo nešto tokom meča, nekih varnica, to je bilo samo u žaru borbe, izvinjavam se s moje strane i želim im sreću u nastavku sezone. To je jedna od ekipa koja dolazi da se nadigrava, a nije se spustila na centar terena kao neke druge ekipe'', zaključio je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke