Feđa Dudić: ''Osećam sram, izvinjavam se navijačima'', Dobrašinović stišava euforiju

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.11.2023.
15:40
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani odigrali najslabiji meč od Dudićevog dolaska na klupu Radničkog.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ekipa kragujevačkog Radničkog je danas prekinula svoju seriju pobeda, i to ubedljivim porazom na svom terenu od Novog Pazara rezultatom 4:0.

Bio je to meč 16. kola Superlige, odigran u drugom poluvremenu po pravim zimskim uslovima, ali ništa to gostima nije smetalo, dok su fudbaleri Radničkog danas bili neprepoznatljivi, pogotovo u drugih 45 minuta.

Posle meča je prvi pred kamere TV Arena sport izašao trener Radničkog Feđa Dudić.

''Moram da čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi. Više su želeli. Bili su pametniji i bolje se snašli u ovim uslovima. Moram da se izvinim našim navijačima za ovaj rezultat. Osećam jedan sram, mislim da to osećaju i igrači. Nije isto izgubiti 0:2 i 0:4, ne možemo da igramo nonšalantno, da nam je svejedno šta ćemo uraditi, ali dobro, to ćemo analizirati'', izjavio je Dudić.

Njegov kolega sa klupe Novog Pazara Siniša Dobrašinović nije mogao da zadrži osmeh velikog zadovoljstva posle ubedljivog trijumfa njegovog tima.

''Imali smo reprezentativnu pauzu, iskoristili je na najbolji način. Bilo je danas bez rupa u igri. Zasluženo smo pobedili, rezultat je možda previsok, moram da čestima obema ekipama. Moj tim je nastavio ono što radimo već mesec i po. Igramo jako dobro i pravimo dobre rezultate. U petak nas čeka nova utakmica, nema vremena za slavlje. Izjednačena je liga, svako svakoga može da pobedi.

Zadovoljan sam jer smo dobili jednu jako kvalitetnu ekipu, ali nema euforije'', naglašava Dobrašinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke