Feđa Dudić: ''Rekao sam juče - kao protiv Zvezde! Tako smo se i postavili!''

Autor: Darko Mitrović
petak 25.10.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanima sledi gostovanje Inđiji u Kupu Srbije

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je u usponu forme, iako ima dosta problema sa povredama igrača.

Tim trenera Feđe Dudića je, posle trijumfa nad TSC-om u Bačkoj Topoli, večeras bio još ubedljiviji u Gornjem Milanovcu protiv Jedinstva, ponovo bez primljenog gola - 4:0.

''Pre svega, moram da kažem da smo prvo poluvreme odigrali fenomenalno - postigli tri gola, imali još dve situacije jedan na jedan sa golmanom. Bili smo brzi, jaki u duelu. 

Nismo dozvolili da nam protivnik razvija kontranapad što su jako dobro radili u prethodnim utakmicama i to prvo poluvreme smo odradili kako treba. Početak drugog nije bio najbolji, dok se nismo navikli na novu formaciju rivala, ali kasnije protivnik nije imao neke velike šanse'', izjavio je Dudić za TV Arena sport posle meča i podsetio:

''Rekao sam i juče da ćemo ovaj meč shvatiti kao da dolazi Crvena zvezda. Tako smo se i postavili i zasluženo pobedili''.

Prema rasporedu, Radnički će u sredu kao gost igrati utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije protiv Inđije, a ako sve bude kako je planirano, naredne nedelje bi na ''Čika Dači'' trebalo da dočeka ekipu kruševačkog Napretka. Uslov da se taj meč igra u Kragujevcu je da se narednih dana montiraju reflektori na ''Čika Dači''. Ono što je sigurno, to je da je Radničkom istekla suspenzija od tri meča bez publike, pa će Dudićev tim protiv Napretka imati veliku podršku sa tribina, da li u Kragujevcu ili Gornjem Milanovcu.

''Ja se nadam da se za sledeću utakmicu vraćamo na 'Čika Daču', a ako i ne bude tako, imaćemo ponovo armiju navijača, što je veliki plus za nas. Jedva čekam da ponovo budemo zajedno. Igraće se u nedelju, da li na Čika Dači, nadam se toj prvoj utakmici u noćnom terminu, da napravimo neku novu epizodu u Kragujevcu'', poručio je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke