Feđa pred Čuku očekuje spektakl i pita se kako je moguće da ključni igrač nema pravo nastupa!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.04.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Verovatno samo u srpskom fudbalu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Još jedan spektakl u Kragujevcu je pred nama. 

Radnički dočekuje ekipu Čukaričkog u duelu dva tima koji se bore za plasman u Evropu, a trener Kragujevčana Feđa Dudić je istakao da je priprema kao i za svaku drugu utakmicu. 

"Probaćemo da odemo do kraja. U sklopu priprema za Čukarički, pripremamo se kao i za svaku drugu. Ne remetimo svoje planove. Danas imamo trening i sledi lagana priprema za sutrašnju utakmicu", rekao je Dudić. 

Što se tiče njegovog tima, neće računati na dvojicu fudbalera. 

"Adžić nam ima četiri žuta kartona, a neće igrati ni Vidosavljević. Ima taj ugovor kakav ima, ne može da igra protiv Čukaričkog. Za mene je suludo, on nije igrač na pozajmici, ali je tad moralo tako da se napravi i nikako drugačije. Faliće, sigurno, ali držaćemo se dogovora. Iznosim samo svoje mišljenje, za mene to nije normalno da se tako realizovalo", rekao je on. 

Pohvalio je nekoliko igrača, pre svih Vasilija Đurića, a onda je govorio o Čukaričkom. 

"Ekipa koja igra na rezultat. Znaju koliko mogu, imaju kvalitetne pojedince, posebno u ofanzivi, pogledajte Ivanovića. Pitam se kako nije napravio veću karijeru, iako je bio u Partizanu, igra sa obe noge, može na levoj i desnoj strani da igra... U Čukaričkom igra opušteno i dolazi do izražaja. Tu je i Miladinović, siguran sam da će igrati u Ligama petice, on je fenomenalan, tu je i Adžić koji je jako dobar, fenomenalan prekid... Sećamo se te utakmice sa Banovog brda, sećam se ulaska u svlačionicu kada sam rekao da smo poniženi. Sećamo se kako smo primali golove, gledali smo i sada protiv Partizana kada su pobedili, sva tri gola iz tranzicije", objasnio je Feđa, pre nego što je ponovo pozvao publiku da dođe i da podrži njegove igrače na putu ka Evropi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke