Feđa pred TSC najavljuje novi spektakl: "Gledaoci će uživati!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.10.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Očekuje nas zanimljiva utakmica.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Iako se u jednom trenutku činilo da će Radnički imati tim sličan prošlosezonskom, došlo je do velikih promena u prethodnim mesecima, najviše zbog povreda igrača. 

Zbog toga su usledili i nešto slabiji rezultati, dosta novih igrača je u ekipi, a pred utakmicu protiv TSC-a Feđa Dudić ima ogromne probleme. 

"Da podignemo igrače koji su kasnije došli, da ih dovedemo na fizički nivo. Od 22 igrača smo imali 8 igrača koji nisu sa nama prošli pripreme na utakmici protiv Čukaričkog. Kroz neku svoju karijeru ne volim da menjam ekipu, ali takva je bila situacija. Dolazili su igrači svakodnevno, morali smo da se prilagodimo tržištu, dovodili smo da bismo imali dovoljan broj igrača. Tim igračima je ova reprezentativna pauza odgovarala, mogu da traju duže vreme. Imamo kadrovskih problema, hendikep je kada nemamo Vidakova, Šerbečića, Vidosavljevića, Mirčetića... Bevis danas stiže u poslepodnevnim satima, ne znamo u kakvom je stanju... Za sutrašnju utakmicu imamo problema, ali to ne znači da nećemo imati želju da odigramo kvalitetnu utakmicu. Poštujemo TSC, očekujemo intenzivnu utakmicu. Oni igraju u visokom intenzitetu, sa željom za posebom. Gledaoci će uživati. Moram da pohvalim kolegu koji vodi TSC, doveo je ekipu da liči na ekipu iz najboljeg doba, sve pohvale Jovanu. Baš se bavi fudbalom i sigurno je jedan od perspektivnih trenera koji će pokazati kvalitet", rekao je Dudić.

Smatra da TSC ima kvaliteta, a posebno i na klupi jer smatra da igrači koji ulaze u nastavku prave razliku. 

"Radi se o kvalitetnoj ekipi u igri napred, koga god da stavi, svejedno je. Njima igra ne pada, dosta utakmica su okrenuli u drugom poluvremenu, kao protiv Uba, izmene su donele tri boda", rekao je on.  

Ostatak ekipe koji je na raspolaganju Dudiću je u dobrom ritmu. 

"Dobro smo se spremili, u dobrom smo raspoloženju. Popravili smo neke stvari, raduje dosta ofanzivni deo. Digli smo na željeni nivo, malo smo pali u poslednjim utakmicama, ali sve je došlo kao uzrok povreda. Novajlijama treba dati malo vremena, sigurno da nisu slučajno ovde", rekao je Dudić. 

Najnovije pojačanje jeste grčki fudbaler Anastasios Celios.  

"Sutra će biti među 22 igrača i moguće da će dobiti sutra minutažu. Probaćemo da i njega dovedemo do nekog nivoa da može da nam pomogne i koristi u utakmicama", rekao je Dudić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke