Feđa za "Sportske" otkrio gde Radnički igra Evropu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.05.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Definitivno je.

Dragan Karadarevic/Starsport.rs ©
Dragan Karadarevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca je obezbedio Evropu, pitanje je samo da li će biti Liga Evrope ili Liga konferencija. Ukoliko Šumadinci ostanu na četvrtom mestu, jasno je da će igrati Ligu Evrope od drugog kola, a ukoliko budu završili kao peti, igraće Ligu konferencija, takođe od drugog kola. 

Ono što je odavno jasno jeste da Radnički evropske mečeve ne može da igra u Kragujevcu, a postojalo je par opcija za domaćinstvo. 

Feđa Dudić, trener Radničkog, je u intervjuu sa našim novinarima Darkom Mitrovićem i Aleksandrom Obrenovićem istakao da će Kragujevčani morati put Leskovca. 

"Igraćemo definitivno u Leskovcu. Bila je opcija i Loznica. Međutim, trasa je duža, imali bismo duže vožnje i radi igrača u tom periodu je najbolje da se što manje putuje... Igraćemo u četvrtak, pa u nedelju ili ponedeljak. Svaki sat je bitan, svaki minut da se ekipa odmori. Biće kompleksan posao", rekao je on. 

Šteta što se Evropa neće igrati u Kragujevcu jer je klub prvi put u istoriji obezbedio evropsko takmičenje, ali se nadamo da će to biti slučaj u nekoj skorijoj budućnosti jer grad i Radnički imaju plan za izgradnju novog stadiona koji može početi već od jeseni. 

O tome gde bi u tom slučaju igrao Radnički prvenstvene utakmice, kao i o mnogim drugim temama o kojima smo pričali sa Feđom Dudićem, čitajte u naredna 24 sata na našem portalu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke