Fejsa danas u Antaliji, evo koji dres je uzeo!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.01.2022.
09:19
Izvor: Sportske.net

Ljubomir Fejsa je najnovije pojačanje Partizana.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Partizan je tragao za zamenom za Aleksandra Šćekića, pominjali su se mnogi, najčešće Srđan Mijailović, a na kraju je izbor pao na Ljubomira Fejsu. 

Nekadašnji reprezentativac Srbije je rešenje za crno-bele na godinu i po dana, a već danas će se priključiti svojim novim saigračima u Antaliji na pripremama. 

"Izuzetno smo zadovoljni što je Ljubomir Fejsa prihvatio poziv iz Partizana, odnosno poziv da se vrati svojoj kući posle toliko godina u inostranstvu. Nije bilo lako angažovati ga, jer se radi o igraču sa izuzetnom karijerom, trofejnom šampionu, koji je postizao uspehe gde god da je igrao. Posao nam je oteževala i činjenica da je slobodan na tržištu i da nismo jedini klub koji mu je poslao zvaničnu ponudu, ali je naš stručni štab insistirao da baš on bude taj koga ćemo dovesti, jer se po svim parametrima uklapao u želje trenera Aleksadra Stanojevića. Učinili smo sve da ga vratimo njegovoj kući, imali i veliko razumevanje samog igrača čija je velika želja, i pored mnogo unosnijih ponuda drugih kluova, takođe bila od velike važnosti. Verujemo da će Fejsa svojim izuzetnim kvalitetom, iskustvom i profesionalizmom značajno doprineti u dometima i ciljevima tima, pre svega osvajaju šampionske titule i važnim mečevima u Ligi konferecija", rekao je Miloš Vazura. 

Inače, Fejsa je uzeo dres sa brojem 15. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke