Fešta na "Marakani", "dupla" podrška za Zvezdu u meču za titulu!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 22.05.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ulaz je besplatan.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde imaju priliku da stignu do pete uzastopne titule šampiona Srbije, a za to im je neophodno samo da ne izgube od Voždovca bez obzira na to šta uradio Partizan u isto vreme protiv Radničkog iz Niša.

Budući da se ove nedelje održavao Fajnal-for u Beogradu, gde je učestvovao i Olimpijakos, pristalice velikana iz Pireja su odlučile da ostanu dan duže u srpskoj prestonici i pruže podršku izabranicima Dejana Stankovića u meču za titulu.

Uprkos promenjljivom danu, očekuje se da tribine najvećeg srpskog stadiona budu prilično popunjenje, a u prilog tome ide i ova informacija koju nam je preneo Sportski žurnal.

Ulaz za ovu utakmicu biće slobodan, a kao što je to bio slučaj u prethodna četiri navrata, očekuje se da će na "Marakani" biti karnevalska atmosfera i višečasovno slavlje na stadionu i beogradskim ulicama.

Meč počinje od 18:30, a ni Voždovac ne dolazi bez "bele zastave", jer bi u slučaju trijumfa i poraza Radničkog u Humskoj, izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Prošli put su "Zmajevi" bili strelci na Zvezdinoj proslavi titule, pa ukoliko verejete da će oba tima dati gol danas, AdmiralBet vam nudi impresivnu kvotu tri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke