Filip Đuričić u Zvezdi? Ovako stoje stvari, nešto ga brine...

Autor: Darko Mitrović
petak 13.05.2022.
19:38
Izvor: Sportske.net, Telegraf

O Zvezdi sanja, ali dokle?

EPA-EFE/Serena Campa
EPA-EFE/Serena Campa

Povezane vesti

Kad god se približi prelazni rok u poslednjih par godina, počinje da se spekuliše o mogućem dolasku reprezentativca Srbije i fudbalera Sasuola Filipa Đuričića.

Sada je na pragu nova letnja pijaca, a pomenuta tema je ponovo izbila u prvi plan, pogotovo jer se Đuričić oporavio od povrede i polako se vraća u pravu formu.

Naime, Đuričić je dao intervju za ''Telegraf'' i između ostalog je prokomentarisao aktuelnu Zvezdinu veoma uspešnu sezonu. Priznaje i da ga brine šta sledi za koju godinu.

''U Zvezdi sada postoji određeni sistem koji funkcioniše. Zvezda sada ne menja trenere kao što ih je menjala, to je još jedna bitna stvar, i konačno dovode prave igrače. Ali bojim se da će posle Kataija i Ivanica biti mnogo teško naći igrače tog kalibra'', istakao je Đuričić.

Odmah se nametnulo pitanje da li bi Đuričić mogao da bude taj igrač, ali on i pored velike želje da jednog dana zaigra za Zvezdu, još uvek ne može da kaže kada bi to moglo da se dogodi.

''Iskreno, u ovom trenutku ne. Imam drugačije planove, ali mi je dres Zvezde nedosanjani san. Ako se stvori možda jednog dana prilika onda da, ali za sada i nismo baš na istim talasnim dužinama'', otkrio je Đuričić.

A kad smo kod Zvezde, crveno-beli će u pretposlednjem kolu šampionata Srbije igrati protiv Napretka u Kruševcu. Taj meč je na programu u nedelju od 18 časova i 30 minuta, a ako verujete u novu Zvezdinu goleadu, AdmiralBet je pored brojnih drugih igara pripremio i kvotu 3.15 za više od 4 gola ukupno na ovoj utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke