Filip Kljajić otvorio dušu - Pozvali ga na ''pomirenje'', pa mu priredili još veću torturu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
08:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nedopustive stvari dešavaju se u Novom Pazaru ovih dana.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Izgledalo je da bi ova sezona mogla zlatnim slovima da bude upisana u istoriju Novog Pazara, čiji tim je od početka sezone igrao iznad očekivanja i konstantno bio u gornjem delu tabele, sa velikim izgledima da se plasira i na evropsku scenu.

U poslednja četiri kola Pazarci su doživeli pad u formi, upisali su tri poraza u tom periodu, ali jedan od tih poraza bio je i na gostovanju aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi.

Najnoviji poraz pretrpeli su na svom terenu od Kolubare (0:1) posle čega je sve u ovom timu i oko njega počelo da se ruši kao kula od karata.

Trener Aleksandar Stanković je napustio tu poziciju, uprava je brzo reagovala i odlučila da za novog šefa struke imenuje Feđu Dudića, ali pre nego što je on iz Sarajeva stigao u Novi Pazar, dogodile su se neke skandalozne stvari, zbog kojih se čak i prvi čovek kluba Rasim Ljajić povukao.

Pisali smo juče na tu temu, grupa huligana je fizički napala golmana i kapitena ekipe Filipa Kljajića koji je morao čitav slučaj da prijavi policiji.

Šta mu se sve dogodilo ovih dana u Novom Pazaru, Kljajić je ispričao u razgovoru za ''Novosti''.

''Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili'', objašnjava Kljajić.

Izgledalo je da bi taj incident mogao nekako da se ''izgladi'', pa je generalni sekretar kluba Fikret Međedović organizovao susret Kljajića i grupe navijača, na kom je trebalo da usledi pomirenje. Ali, umesto toga - još gora tortura za nekadašnjeg golmana Partizana!

''Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči'', ispričao je Kljajić.

Naravno, posle ovakvog nezapamćenog skandala odlučio je da napusti ovaj klub koji je umesto istorijskog uspeha dospeo u novu neizvesnost šta i kako će dalje posle svega ovoga...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke